från puder till kräm

Har några pigment som jag upplever att fägen är alldeles för svag när man applicerar den, vilket gör dom helt värdelösa. Prövade igår att i en liten mängd ögonskugga tillsätta en droppe linsvätska vilket gjorde en enom skillnad på färgen. Den blev väldigt mycke starkare och efter att du applicerat den på ögonen kommer den att torka och bli som en puderögonskugga igen, fast mycket mer pigmenterad.. detta funkar säkert lika bra med bara vanligt vatten. Sen var den jättelätt att blanda med annan puderögonskugga och med too faced shadow insurance höll den klockrent hela dagen.
 
 

too faced

Diggar verkligen min nya eyeshadow primer från too faced. Använt den några gånger nu ch upplever att ögonskuggan blir starkare, håller längre och är lättare att skugga ut. Helt klart ett bra köp!
*
Andra produkten jag köpte från too faced var deras lip injection, vilket jag köpte mest av nyfikenhet. Har aldrig ägt en lip plumper tidigare, då jag inte riktigt sett nån direkt skillnad. Läste om too faced lip injection och den hade fått mycke bra betyg, men jag är inte imponerad. Såg inte alls någon skillnad. Man känner att de sticker i läpparna några minuter när man applicerar den men om de blev nå resultat så är de då så lite att jag inte ens kan se någon skillnad. Men men, hade väl inte så höga förhoppningar, använder istället den som vanlig lipgloss, för även om jag inte upplever att den gör vad den ska göra så är de ialla fall en fin färg med mycke glans.
 
 

Onepiece

Inföskaffat mig en onepiece idag.. eftersom jag alltid har myskläder när jag är hemma så kändes de som ett passande köp. Köpte den på HMs barnavdelning :P Jens blev avis att jag kan handla där, vet att han också vill ha en men för vuxna kostar de ca 1000 och fyndade min för 300. Köpte även en broner och en ögonfransböjare då de senaste 5 jag köpt bara varit skit. Vet inte om de är lite plågsamt för Jens att följa med på kicks, de är lite sådär vart han än kollar så finns de ingenting som skulle vara intressant för honom...alls...förutom den lilla hylla med herrparfymer kanske. Men han fick till uppdrag att söka en ögonfransböjare och skuttade snabbt iväg och letade.. kanske för att komma snabbare därifrån :P oj va de lät som att jag prata om en hund nu, sorry snygging! Jag mena ju givetvis att han letade på ett väldigt maskulint och dominant sätt!! ;P I slutändan var de dock jag som hittade den och tänker lite så här i efterhand om han ens visste vad de va han sökte.
 
Sugen på att göra en sminkning idag. Har bara inte kommit på riktigt vad ännu...

Börjar bli några stycken...

              

Valentine

 
 
 
 
  
 

zombie


Drink!

If you don´t use it, you lose it!..eller hur man nu brukar säga? Är otroligt sugen på att blanda drinkar. Faktiskt inte så mycket på att dricka dem, mer leka lite med alkoholen. Eftersom de nu gått några månader ser jag fick jobba bakom baren så känns de som att man glömmer så mycke om man inte får underhålla de. På jobbet är de jag som blir skickad till baren varje gång de är någon som beställer en drink, men detta händer tyvärr inte allt för ofta då det som säljs mest är öl och vin. Sist jag fick stå en helkväll var v75 i juni, och då fick inte fantasin flöda speciellt mycke, mest GT, fick väl blanda en 400 stycken ungefär. Fick till och med hjärnsläpp sist jag jobba och skulle blanda en kaffe karlsson..då är de verkligen illa!! Varit sugen länge nu att beställa efter en stor beställning med massa olika likörer,spritsorter och andra roliga grejer. Men behöver lite extra kosing för att göra de. 
 

Margit Sandemo

Kom på för nån dag sen hur länge sen de va jag läste en bok. Säkert över ett år sen så jag började fundera över vad jag skulle läsa. Hittade inget i bokhyllan som kändes attraherande så beställde efter en bok. Älskar verkligen Margit Sandemos böcker. Har läst sagan om isfolket serien och häxmästaren och börjat på ljusets rike. Tänkte jag skulle ge mig in på någon av hennes andra serier så jag beställde skogen bortom dagen som är första av elva böcker i bokserien Trollrunor. Hade hoppats på att få den innan helgen men så blev de tyvärr inte, men ser fram emot att få börja läsa den. Hennes böcker är väldigt lättlästa och otroligt spännande, tycker jag. Man kan sluka en bok på bara en helg...eller den slukar mig?  
*
Gjort två nya sminkningar och fotograferingar som måste läggas upp också. En på mig och en på Jens, men  bilderna är inte fixade ännu, men de kommer nog snart.
 

Shadow insurance

Fått mitt paket nu med shadow insurance från too faced. Aldrig testat den men tänkte jag skulle göra de idag. Hoppas den är awesome! 
*
Annars försöker jag komma på hur man ska fördriva tiden denna lördag. Eftersom jag ställt in mig på att vakna tidigt så somnade jag i vanlig ordning igår strax efter bollibompa och vaknade i morse halv 9. Tror att Linda skulle kika förbi idag och snacka skit och dricka kaffe annat än de så sitter jag och drömmer om hur de hade varit att vara  ekonomiskt oberoende och kunna köpa allt jag vill ha. Är inne i en sån där period där jag vill ha allting nytt. Vill göra om i lägenheten, vill ha nya kläder, mer smink, nytt allt. Inte bra, men brukar kunna bli så på hösten när de börjar bli mörkt och ingenting som ligger utomhus känns attraktivt.
*
Freja är hos mamma över helgen och leker med syskonen. Söt ungen, hade sagt till morsan att hon är så glad att ha en sån fin familj som hon har. De värmer verkligen mammahjärtat. Så stor och duktig hon blivit. 
 
 

Lady Million

Absolut en av de godaste parfymerna jag någonsin ägt. Fick den i födelsedagspresent av Frida tidigare i år och absolut älskar den. mums mums!
 
 
 

Micro needle roller

Halva dagen jobb avklarad. Tiden gick otroligt fort idag, får hoppas att andra halvan går lika fort, börjar igen klockan 17. Idag har jag fått lite paket, lite rosenblad och ett halsband med en kamera som jag köpte åt snyggo. Och ett paket som jag har att hämta ut som jag inte vet vad det, jag hoppas det är mina läppglans. Fick även hem min micro needle roller. Samma princip som derma roller, men utan hela kittet. Har länge velat pröva den men väntat med att beställa då de varit sommar och rötmånad. Det är alltså en liten roller som man ska använda i ansiktet under en länge tid några gånger i veckan, som ska förbättra hyn. Ta bort ärr, ogämnheter, rynkor, stora porer etc. Nålarna ska alltså stimulera huden så att den snabbare producerar ny, om jag förstått de rätt. Är lite nervös över att använda den, just bara för att de är nålar, fast jag tvivlar på att de gör ont alls egentligen. Måste bara införskaffa lite rengörings artiklar och desinfektion så är de bara börja rolla. Den har ändå fått bra recentioner så man får väl se om de blir någon skillnad.
 
 
 



 

Element: Vatten

Gjorde spontant en sminkning med mycke blått och när den var klar så kom jag på att den skulle passa bra som de andra elementet, vatten. Det var inte de lättaste att få ett litet vardagsrum med absolut begränsade resurser att ha med vatten och strand, men man får försöka vara kreativ och de är tur att Jens är så duktig på att få bra bilder av lite. Inte så mycket att säga om sminket kanske. Använde min 120 palett till de mesta av sminket. På de undre ögonfransarna använde jag en vit mascara som jag blandade med blått pigment och på de sättet fick jag en blå mascara, sen applicerade jag de bara med en ren mascara borste. De är ett bra knep om man vill ha olika färger på mascaran men inte har lust att lägga ner pengar på färdiga färgade mascaror. Dessutom kan man genom att blanda få väldigt många olika färger. Såhär blev slutresultatet och bilderna:
 
 
                 .                 .











 
 

Clinique

Snyggingen är och hämtar ut två paket som kommit idag. Alltid lika roligt och komma hem från jobbet och få sätta sig och riva upp paket, nog för att Jens oftast hinner före och tjuvkikar i dom. De senaste paketen har dock varit mest till han. Men jag fick i alla fall hem två efterlängtade produkter från clinique. Denna gång beställt från USA, vilket jag aldrig gjort tidigare, dels för att jag inbillar mig att de ska vara hårdare med tullavgifter (sitter förmodligen mest imitt huvud) och sen för att frakten ofta är snordyr gämfört med asien och europa. Fick hem en "clinique pore refining solutions instant perfector" som är en kräm som gör att stora porer inte framhävs och funkar även som mattande vilket är perfekt för min feta, poriga t-zon. Krämen tycker jag funkar klockrent. Döljer porer jättebra och håller trots hetsigt och blött arbete. Tror dock aldrig jag blivit besviken över någon produkt från clinique. Nu ska jag ju inte påstå att jag köpt överdrivet mycket av just de märket, just för att de är så dyrt som de är. Men fick även hem min foundation som jag använt flera gånger tidigare "clinique super balance foundation". Super nice när jag fick ner priset med en hundring ungefär. Använder även puder från clinique som jag också är väldigt nöjd med. Det ända och de nog oviktigaste av allt är att jag aldrig tyckt om utseendet, designen på deras produkter, men som sagt, de är ju en väldigt oviktig sak.
 
 
  






LUMENE

Köpte Lumene matt touch cleansing mask. Den ska tydligen ta bort extra fett och dra ihop porerna. Skit bra tänkte jag som har en fet t-zon och upplever mina porer som sjukt stora för min ålder. Jag var inte imponerad. Efter att jag haft masken på mig och tvättat bort den kände jag mig bara efter en liten stund mer fettig än någonsin. Inte charmigt och springa omkring och se ut som att man stått och vänt burgare en hel dag (eller i alla fall vad jag kan tänka mig att man känner sig). Nu ska jag pröva tvåstegs tvätten som jag köpte för sig och se om de kanske är bättre. Hoppas på de, hatar att kasta pengar i sjön!
 



Glossy Box

Börjat prenumenera på nått som hette glossybox. För 139kr/mån så får man hem ett paket varje månad med fem olika skönhetsprodukter i. Känns väldigt spännande. 139kr är ingenting när de kommer till skönhetsprodukter och även om allt som de skickar hem inte är full storlek så är det kul att få testa nytt hela tiden, så vet man om de är värt att köpa de i framtiden. Det var produkter från flera olika märken. Man får fylla i några frågor så man får produkter som är mer anpassade för en själv. Längtar tills mitt första paket kommer, hoppas jag får det i slutet av denna månad :)
 
 
 
 




Lila-Rosa

Lila-rosa sminkning med pärlor som jag limmade fast. Blev väldigt nöjd med bilderna efter att jag och snyggingen försökte exprimentera lite med olika stenar, sand och blommor. Gillar hur bilderna blir när man lägger in lite färg i dom. Sminket gick lite för fort tyckte jag, tycker om när man får hålla på lite längre, men eftersom vi gjorde det innan vi skulle iväg på fest och sen på krogen så var det väl kanske bra att det inte tog så lång tid. Måste även nämna att jag tycker mina nya ögonfransar är helt underbara, jag gillar dom skarpt. 
 


    
 
 


Foto: Jens Fridesjö



Grön och prickar..

Vet inte alls vad jag ska kalla de, blev inte alls speciellt nöjd med sminkningen heller. Tror igår var en dålig dag för inget gick som jag ville när de kom till sminkning. Men tycker ändå resultatet blev bra i slutändan :)
 





 
    
 
 
  

Dagens paket!

Gissar att de kommer droppa in rätt mycke paket nu i veckan och även nästa. Eftersom Jens fick en fin lön och betalade hela hyran så har jag kanske beställt lite överdrivet med saker. Men kul är de :)
 
 
Jens andra bakgrund, en vit denna gång.
 
 
En peruk som såg lite muppig ut, men kanske går att få nå roliga bilder med :)
 

Dagens paket!

De största felet man kan göra efter man jobbat är att sätta sig ner. Grymt trött, längtar tills jag får krypa ner och tvinga Jens att se lite Buffy! :) Detta var dagens paket som väntade på mig när jag kom hem. Lösögonfransar från Ebay. Jens tyckte dom såg muppiga ut tror jag, men jag tror dom kan vara riktigt fräna, återstår att se.
 



contour/highlight palette

Jag fick också paket lite senare på dagen. En palett till. Som ni säkert kan se på bilden nedan så hann jag använda den ganska snabbt (eller inte, bilden va rätt kass), ville se om de höll hela dagen. Vilket den gjorde. Färgen var lätt att blanda in och en bra nyans av brun för contouring (vet ju inte vad de heter på svenska :)). Nöjd! Asbillig, typ 40kr eller nått sånt! Ebay!!
 
 



120 palette

Något som jag tycker definitivt är värd att rekomendera är 120 paletterna du kan köpa från Ebay. Färgerna är väldigt pigmenterade och fina och för så lite pengar får du en mängd ögonskuggor som räcker länge och sitter bra. I alla fall om man bara sminkar sig som vanligt.
 
 
 



Dagens paket!

Gick och snooza efter att jag lämnat Freja till bussen. Blev väckt av att brevbäraren plingade på dörren. "Du måste öppna, jag är ju naken" säger Jens och jag stapplar upp inte speciellt mindre naken och öppnar dörren. Lite generat står jag och tycker mig mot dörrkarmen. Paket!! De va en bakgrund och stativ från Tyskland som vi beställt. 7 dagar leverans, jag blev lite paff. Precis när jag står och skriver under paketet så kommer Jens upphoppandes och inser vad det är som kommit.. då va de då inte snack om att vara för naken :) Han började genast öppna och montera ihop. Även om bakgrunden var lite genomskinlig så var det ungefär 3gånger så billigt som i Sverige (inkluderat frakten) och de va absolut värt priset. Ebay är underbart!!
 



got2b Lotion

En produkt jag testat som jag uppskattar väldigt mycket och som jag definitivt kommer fortsätta köpa i framtiden..eller tills jag ramlar över något bättre är Schwarzkopf Got2b Smoothing Lotion. Den fungerar super bra till mitt långa hår, gör det lent och lättare att reda ut och gör även att håret får ett fint fall. Sen luktar den väldigt gott också, vilket alltid är ett plus! Inte alls dyr heller, finns att köpa lite överallt, bland annat mataffärer.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0