Blå fjädrar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto:Jens Fridesjö
 
 

Element: Eld

Första av de 4 elementen jag tänkt gör.
 
 
 




 
 
 
Foto: Jens Fridesjö

Awesome Höst Sminkning

Årets höstmode. Smink Jens Fridesjö
 

Fjäril

Jag med en fjäril i ansiktet, gjorde vingarna med flytande latex och vek ut dom för att få de att se mer ut som en mask. Inte så mycke att säga om den annars, såhär blev bilderna: 
 
 
  
 
    
 
 
Foto: Jens Fridesjö

Jens Robot

Andra sminkningen jag gjorde på Jens. Denna gång ville jag använda min nya "bold cap" som jag beställt. Sminkade han som en robot och tyckte minst sagt synd om honom under tiden. Det var väldigt varmt för han att ha på sig den och sminkningen tog ju sin tid + att i mitten av sminkningen så dök Anna förbi med Elias och det blev en liten kaffe brejk. Haha, vad hämsk jag känner mig. Väldigt kul att sminka dock, uppskattar att han ställer upp och åter mig extrimentera på honom också!
 
 
    
 

Jens Zombie

Första gången jag prövade sminka Jens. Han ville vara nå häftigt och vad är häftigare än en zombie? Använde flytande latex runt ögat för att göra en illusion av att huden var borta där. Som vanligt inte helt nöjd, det var extremt svårt att få sminket att fästa på latexen så jag tyckte att hudens riktiga tom och färgen där latexen var inte matchade varandra tillreckligt bra. Dessuton är Jens ögonbryn sjukt tjocka och väldigt svåra att täcka med bara vanligt limstift. Men tyckte att bilderna blev bra i alla fall i slutändan och de va kul att sminka nån annan och pröva på de. Även kul att vara den som fotar för en gång skull, redigeringen fick Jens dock fixa :)
 
 
    
 
 
 

Samara Morgan

Hade väl lite the ring som inspiration när jag ville göra. Första gången jag testade linser också, vilket var spännande. Mycket svårare att sätta in än vad jag trodde de skulle va. Bökade på ett tag och fick i ena och de kändes bra. Men när jag lyckats krångla in den andra linsen i andra ögan så skavde de hela tiden och de känndes som att jag hade smuts i ögat. Efter att jag tog ut linsen så märkte jag att jag lyckats få en finne på ögonlocket...eller mer i ögonlocket (av alla ställen). så jag missstänker att de var därför de skavde. Försökte vara väldigt ren om händer och allt men vem vet kan ju varit nå skit också som åkte in. Såhär blev bilderna iaf:)
 
 
    
 
     
 
 
Foto: Jens Fridesjö

Flower Girl

Ville göra en sminkning med mycke färg så jag kikade runt lite efter inspiration och bestämde mig för att göra blomma. Tyvärr så är 90% av min garderob svarta kläder så de va svårt att hitta något i färg som skulle vara passande att ha på sig. Något som jag märkte nu efteråt då jag kolla på bilderna är hur min foundation är helt fail!! Fläckig och mörk, shame on me!! Annars va de kul som vanligt att exprimentera sig fram. Tänkte jag skulle lägga upp en bild också på de jag använde under sminkningen. De är dock taget med min kassa mobilkamera så bilden är inte så skarp. Bilden är även tagen några dagar efter så jag kanske inte fick med allt och la heller inte med några  penslar eller så för de kommer jag då verkligen inte ihåg! :)
 
 
Såhär bliv bilderna:
 
 
   
    
 
    
 
 
Foto: Jens Fridesjö

RSS 2.0